Laddar...

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Varumärken och kategorier  

 

uuden tusivun isot kuvat/TREfasaadiISO3.jpg | 246kb | 754x470

UPPGIFTER OM FÖRETAGET

Aukia-bolagens verksamhet inleddes år 1956, när Maija Wiik grundade en dammodebutik i Seinäjoki, vars verksamhet fortsattes av Jaakko och Marjo Aukia från 60-talet ända fram till slutet av 90-talet, under vilken tid verksamheten utvecklades kraftigt. Butikernas verksamhet fortsätter redan i tredje generationen. Köpmännen har sedan 1999 varit Kari Aukia, Tiina och Timo Aukia.

I dag har Aukia-bolagen butiker inte bara i Seinäjoki utan också i Vasa, Karleby, Tammerfors och Helsingfors. Våra butiker går under namnen Moda Aukia samt Jim&Jill. Förutom dam- och herrkläder hittar man i våra butiker bijouterier, skor, väskor, plånböcker och alla de andra ekiperingsartiklar som behövs för att klä sig stiligt.

Vår webbutik heter Aukia.fi. Vi strävar till att via Aukia.fi erbjuda ett så gott urval som möjligt av produkturvalet i våra Moda Aukia-butiker också över webben. Urvalet i våra butiker är förvisso mer omfattande, men vi försöker alltid plocka ut till vår webbutik de produkter som för tillfället är mest aktuella. Priserna är lika förmånliga i vardera.

Välkommen på uppköp i vår webbutik och våra butiker!

Tiina, Kari och Timo Aukia