Laddar...

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Logga in

Glömde du ditt lösenord?

Varumärken och kategorier  

Betalningssätt

 

 

Maksuturva-tjänsten

Suomen Maksuturva Oy (FO-nr 2121703-0) förmedlar i samarbete med bankerna och kreditinstituten betalningar inom e-handlen. Betaltjänsten kräver varken extra avgifter eller registrering från användarens sida. Handlaren får omedelbart information om att din betalning har kommit in och du får en bekräftelse från Maksuturva i din e-post. Meddelandet innehåller en länk till webbsidan Köparens tjänster, där du när du så önskar dygnet runt kan sköta bl.a. returneringar av produkter, göra en reklamation och ge respons med hjälp av nöjdhetsgarantin som handlaren erbjuder.

Finansinspektionen (FI) övervakar Suomen Maksuturva Oy:s verksamhet. All dataöverföring och penningtrafik är SSL-skyddad, vilket betyder att ingen utomstående kan se dina uppgifter. Din betalning förvaras på Suomen Maksuturva Oy:s kundmedelskonton och överförs till säljaren först efter att du har mottagit beställningen och haft en möjlighet att kontrollera den. Tidsfristerna för kontrollen meddelas för varje beställning i e-posten. Avgift 0€.

Läs mera om användningen av Maksuturva-tjänsten »

Nätbankernas nätbetalningsknappar:
Det finns nätbetalningsknappar som du kan använda till alla finländska banker.

Kortbetalningar med Visa, Visa Electron, MasterCard och Business Eurocard:
När du betalar med kort blir det en affär mellan kunden och Maksuturva Oy. E-butiken ansvarar endast för marknadsföringen och leveransen av produkter och tjänster samt behandlar eventuella reklamationer. Suomen Maksuturva Oy är betalningens mottagare, som också behandlar reklamationer som gäller betalningarna.

Maksuturva - betalning med faktura (Lindorff)
Lindorff erbjuder dig möjligheten att köpa varorna mot faktura med 14 dagar betaltid. Observera följande:

Webbhandlanden står för ett eventuellt faktureringstillägg.

Om du som betalalternativ väljer faktura, kontrollerar vi dina kreditupplysningar mot din personbeteckning.

Inköpen levereras till adressen som anges i befolkningsregistret. Om personen har kunnat identifieras med TUPAS och identifieringen har lyckats, kan inköpet levereras till en adress som avviker från den i befolkningsregistret. Betalningsvillkoret är 14 dagar. Dröjsmålsräntan är 7 % + referensräntan enligt räntelagen. Vi debiterar 5 euro för betalningspåminnelser.

Köparen ska ha fyllt 18 år.

Maksuturva - betalning med avbetalning
SveaWebPay (nedan Svea) erbjuder dig möjligheten att betala inköp i rater. Detta är möjligt, om du har godkänt betalningsvillkoren och fyllt i din personbeteckning på betalningssidan. Om du undertecknar ett avbetalningsavtal elektroniskt genom TUPAS-identifiering, kan du omedelbart spara eller skriva ut avtalet för eget bruk. Om du inte undertecknade avtalet elektroniskt, skickas till din hemadress ett avbetalnings-/kontokreditavtal, som du ska skriva under och returnera till Svea inom 8 dagar. Om avtalet inte returneras till oss inom den nämnda tidsrymden, förfaller hela inköpet till betalning inom följande månad. Svea fakturerar avtalsenliga räntekostnader och andra eventuella avgifter för tiden mellan leverans- och fakturadatum.

Som avbetalnings-/kontokreditkund kan du debitera ditt konto med inköp hos Sveas avtalskunder. Du kan göra inköp alltid då du har outnyttjad kreditlimit och betala inköpen i rater enligt villkoren i kreditavtalet. Kreditlimiten är ett belopp som bestämts i avbetalnings-/kontokreditavtalet. Välj den kredittid som passar dig bäst. Krediten ska betalas inom den avtalade kredittiden. Det förutsätter att du betalar minst det avtalade beloppet varje månad. Du kan givetvis också betala hela krediten med en gång, utan extrakostnad.

Om du under kredittiden vill utnyttja kontot också för andra inköp, men har valt den maximala kredittiden, måste du höja beloppet som du betalar månatligen. Om du motsvarigt vill förlänga betaltiden, kan du minska den månatliga amorteringen. Om du debiterar kontot med inköp från flera webbutiker, kommer du att få en separat faktura för varje inköp. Trots detta, debiterar vi endast en kontoavgift per månad.

Om betalningarna inte sköts och du inte kontaktar oss för att diskutera betalningarna, överför vi vår fordran till Svea Inkasso Ab för indrivning.

Läs mer detaljerade villkor på:

https://www.maksuturva.fi/documents/Eramaksusopimuksen_yleiset_luottoehdot_v0_9.pdf


Fler uppgifter finns också i vårt avtal om kontokredit, som du hittar på vår webbplats:

https://www.maksuturva.fi/documents/Esimerkki_1000eur_vakiomuotoiset_eurooppalaiset_kuluttajaluottotiedot.pdf

Kontaktuppgifter:
Suomen Maksuturva Oy
FO-nummer: 2121703-0
Märaholmsgatan 1
00180 HELSINGFORS
Tel. (09) 42 41 7040, vardagar kl. 8.30 - 17.00
E-post: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
http://www.maksuturva.fi

 

PayPal (EU utanför Finland och Ryssland)

Om du beställer varor från andla länder än Finland kan det ske att dina kredit kort inte fungerar. Då är det möjligt att använda PayPal (avgift 5€). Detta är också ett bra alternativ om du har ett kort från ett land utanför EU (tex. Ryssland).

 >Läs mer om Paypal